Reseinformation

bokningsinfo_topp

Att resa med Sällskapsresor är enkelt, tryggt och prisvärt. Våra resor avgår från Cityterminalen som ligger på Klarabergsviadukten 72 i Stockholm. Hit är det lätt att ta sig, oavsett vilket färdmedel du kommer med.

Våra resor
Våra resor sker i samarbete med DelfinBuss/StockholmsBuss. Alla våra resor sker med moderna turistbussar av senaste årsmodell, utrustade med säkerhetsbälten på alla platser. Chaufförerna har lång erfarenhet av att, oavsett väderlek, framföra bussen på alla typer av väglag. Bussarna är vanligtvis utrustade med airkondition, mikrofon, medieanläggning, toalett samt kaffemaskin. De flesta har även hörslinga.

Med på varje resa finns en av våra duktiga reseledare. Vi väljer dessa reseledare med omsorg, och med stor entusiasm gör de alltid sitt allra bästa för att göra din resa så trivsam som möjligt. Reseledaren finns på plats ca 20 min före avresa för att pricka av dig.

Våra avresor sker från Cityterminalen på Klarabergsviadukten 72 i Stockholm. I avgångshallen finns monitorer utplacerade som visar alla Cityterminalens avgångar. Ungefär en timme innan avresa kan du se vilken gate bussen avgår ifrån. I avgångslistan letar du efter ”Sällskapsresor” och det resmål du är inbokad på.

Funktionshinder
På många av våra resor går det bra att ta med sig exempelvis en rullator. Denna placeras i bussens bagageutrymme under färden och lyfts fram vid behov. Bussen är dock inte handikappanpassad, så för att kliva ombord måste du kunna ta dig upp för en kort men ganska brant trappa. Tillgängligheten på de olika resmålen varierar. Slott och herrgårdar är sällan handikappanpassade och det förekommer ofta trappor. Reseledaren har alltid en hjälpande hand för den som behöver, men om du har mycket svårt att gå krävs det att du har en medhjälpare med dig.

Allergier
Visa hänsyn till medresenärer med allergiproblem genom att undvika parfym och andra starka dofter när du reser. Har du matallergier eller önskemål om specialkost ber vi dig meddela detta vid bokning.

Övrigt
Sällskapsresor reserverar sig för eventuella tryckfel samt för pris- och programförändringar.

 

¬ tillbaka