Gruppreseinformation

gruppreseinfo_topp

När ni bokar er gruppresa hos oss är vi med er från start till mål i allt från idéskapande till en väl genomförd och lyckad dagsutflykt.

Vi hjälper er med arrangemanget oavsett om ni är en stor eller liten förening. Vi sköter alla bokningar hos besöksmålen vilket gör det enkelt och bekvämt för er. I våra priser ingår alltid en av våra erfarna och trevliga reseledares tjänster, så att även du som är reseansvarig inom föreningen ska kunna slappna av och trivas på resan.

Under 2022 kommer vi bara att kunna erbjuda det alternativ av gruppresa som vi kallar "egen buss", vilket lämpar sig för större grupper på 30 personer och uppåt.

Egen buss
Det här alternativet innebär att ni har en hel buss till förfogande, enbart för er förening. Datum och upphämtningsplats (inom Storstockholm) kan anpassas helt efter era önskemål.

Vi lämnar grupprabatt motsvarande 10% av resans ordinarie pris och vi debiterar alltid minst 30 personer vid egen buss. Rabatten ges endast till grupper som gör en gemensam bokning och betalning. Namn, adress och telefonnummer till samtliga deltagare i gruppen ska vara Sällskapsresor tillhanda senast 10 dagar innan avresa för att priset ska gälla. I annat fall gäller ordinarie pris.

Övrig information
När ni bokat er dagsresa och vi har fått klartecken från alla aktuella besöksmål får ni en bekräftelse från oss. Senast fyra veckor innan avresedatum gör vi en avstämning av hur det går och hur många resenärer ni har fått ihop.

Senast tio dagar innan avresa behöver vi en lista på era resenärer med namn, adress, telefonnummer och eventuella önskemål om specialkost. Listan kan mejlas eller postas till oss. Namnlistan är viktig eftersom vi vill veta vilka som är med ombord på våra resor.

Resan faktureras i efterhand.

Avbokningsinformation
Ibland får man inte ihop så många resenärer som man hade hoppats på och behöver avboka sin gruppresa. Vi tillämpar följande avbokningsregler:

Avbokningsvillkor, dagsresor
Resan kan kostnadsfritt avbokas fram till och med 30 dagar innan avresa eller enligt överenskommelse. Därefter kan justeringar i antalet personer kostnadsfritt göras fram till 10 dagar innan avresa.  Personer som avbokas mellan 10 dagar och 72 timmar före avresa debiteras med 300 kr per person. Personer som avbokas inom 72 timmar före avresa debiteras med fullt pris.

Kontakta oss på e-post till grupp@sallskapsresor.se.

Vi återkopplar så snart vi kan.

¬ tillbaka