Nu lägger vi 2020 bakom oss…

Bara någon dryg vecka efter att vi skickat ut årets första (och som det senare skulle visa sig – enda) katalog började spridningen av Covid-19 ta fart världen över. Det var svårt att ta in vad som hände, allt gick så fort. När vi började ställa in resor i mars trodde och hoppades vi nog att allt elände skulle vara över till sommaren.

Tänk så fel vi hade.

Nu, nio månader senare, är det fortfarande nästan omöjligt att ta in allt mänskligheten har tvingats genomgå det här året. Alla har vi drabbats på något sätt –  av ensamhet, förlust, oro, arbetslöshet eller livsverk som gått i kras, för att nämna något.

Idag är det vintersolståndet. Imorgon vänder det och blir ljusare ute igen, och tack vare det kommande vaccinet ser vi även ett annat ljus i tunneln. Vi ser hopp om ett 2021 där allt kanske kan återgå till det normala.

För oss på Sällskapsresor har det förstås också varit ett oerhört svårt år utan resor och inkomster. Vi är omtumlade, blåslagna och rufsiga i håret, men vi står fortfarande upp. Framför allt är vi tacksamma över att vi har fått vara friska och att företaget mirakulöst har kunnat överleva denna enorma prövning.

Vi kommer att återuppta verksamheten när vaccineringen kommit igång och det återigen känns tryggt att arrangera endagsresor. När det blir vet vi inte i dagsläget, men vi hoppas att du väntar på oss och att du vill uppleva Sverige med Sällskapsresor igen när tiden är mogen.

Med detta sagt hoppas vi att du nu får en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, även om firandet för oss alla kommer se lite annorlunda ut denna jul.

Ta hand om dig så hoppas jag att vi snart ses ombord på en av våra bussresor.

Många varma julhälsningar,
Sofia och personalen på Sällskapsresor