INSTÄLLDA RESOR

Med anledning av den senaste tidens utveckling av viruset Covid-19 har vi valt att, inledningsvis, ställa in alla våra resor under april. Vi beklagar förstås detta djupt.

Alla resenärer bokade på resor under april har meddelats via e-post eller brev. Är du en av dem, vänligen återkoppla till oss att du mottagit informationen.

Vi hoppas att du väljer att resa med oss igen när allting har återgått till det normala. Vi, liksom många med oss, drabbas hårt av det som nu sker. Genom att stanna i Sverige, resa med oss och uppleva allt det vårt vackra land har att erbjuda, stöttar du inte bara Sällskapsresor, utan även alla de lokala småföretagare och turistmål vi besöker.

Just nu hoppas vi kunna köra resor från maj och framåt, men i dagsläget är det svårt att veta exakt hur situationen kommer att utvecklas.

Våra avbokningsvillkor är fortsatt generösa, och skulle din resa ställas in får du alla dina pengar tillbaka. Det kan vara roligt att ha en resa att se fram emot till sommaren. Välkommen med din bokning!

Observera att vi endast ställer in ordinarie katalogresor. Grupp- och föreningsresor kör vi enligt överenskommelse.

Ta hand om dig!