Angående Covid-19

coronagrön_topp

Här hittar du information om hur våra resor påverkas av det nya Coronaviruset Covid-19.

Med anledning av den senaste tidens utveckling av Covid-19 har vi valt att, inledningsvis, ställa in alla våra resor under april. Alla resenärer bokade på resor som berörs har meddelats via e-post eller brev. Är du en av dem, vänligen bekräfta att du mottagit informationen.

I dagsläget är det svårt att veta hur situationen kommer att utvecklas och när vi kan köra våra resor som vanligt igen. Skulle din resa ställas in kommer vi att kontakta dig.

Vi begränsar också våra öppettider på telefonbokningen tillsvidare. De nya öppettiderna är måndag - torsdag kl. 10:00-12:00. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post.

Vi hoppas att du väljer att resa med oss igen när allting har återgått till det normala. Vi, liksom många andra, drabbas hårt av det som nu sker. Genom att stanna i Sverige, resa med oss och uppleva allt det vårt vackra land har att erbjuda, stöttar du inte bara Sällskapsresor, utan även alla de lokala småföretagare och turistmål vi besöker.

Våra avbokningsvillkor är fortsatt generösa, och skulle din resa ställas in får du alla dina pengar tillbaka. Så boka gärna en resa lite längre fram - det kan vara roligt att ha något att se fram emot till sommaren.

Men viktigast av allt i dessa tider - var rädd om dig!