Angående Covid-19

coronagrön_topp

Här hittar du information om hur våra resor påverkas av det nya Coronaviruset Covid-19.

Med anledning av den pågående pandemin Covid-19 har vi valt att flytta fram eller ställa in alla våra resor till och med den 27 augusti 2020. Alla resenärer bokade på resor som berörs kommer att kontaktas i turordning via e-post eller brev. Är du en av dem, vänligen bekräfta när du mottagit informationen.

I dagsläget är det svårt att veta hur situationen kommer att utvecklas och när vi kan köra våra resor som vanligt igen. Om du har en resa bokad längre fram som ställs in så kommer vi att kontakta dig.

Vi begränsar också våra öppettider på telefonbokningen tillsvidare. De nya öppettiderna är måndag - torsdag kl. 10:00-12:00. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post.

Vi hoppas att du väljer att resa med oss igen. Vi, liksom många andra, drabbas hårt av det som nu sker. Genom att stanna i Sverige, resa med oss och uppleva allt det vårt vackra land har att erbjuda, stöttar du inte bara Sällskapsresor, utan även alla de lokala småföretagare och turistmål vi besöker.

Våra avbokningsvillkor är fortsatt generösa, och skulle din resa ställas in får du alla dina pengar tillbaka. Så boka gärna en resa lite längre fram - det kan vara roligt att ha något att se fram emot.

Men viktigast av allt i dessa tider - var rädd om dig!