Traditionell julmarknad vid Taxinge slott

Sveriges största julmässa på sörmländska Taxinge Slott, har över 130 av landets bästa hantverkare på plats. Följ med oss dit!

Avgångar

Förnärvarande finns det inga aktuella avgångar för denna resa.

Julmässan på sörmländska Taxinge slott är Sveriges största julmässa med över 130 av landets bästa hantverkare. Ta dig tid att gå runt och botanisera bland deras fantastiska, handtillverkade produkter. Oavsett vilken typ av slöjd och hantverk du är intresserad av får du ditt lystmäte här.

På kvällarna tänds värmande brasor och ett hundratal marschaller som gnistrar ikapp med stjärnhimlen. Under julmässan kan du också handla julbordets alla delikatesser direkt från utvalda mathantverkare.

Här hittar du hemystad ost, korvar, sylta, skinka, bröd, sill, lax och andra godsaker som hör julen till. Och provsmakning är oftast inte bara tillåten – den är ett måste. När du sedan börjar känna hur fikasuget kurrar till i magen så kan du inte vara på en bättre plats än Taxinge. Att slottet kallas för ”kakslottet” är inte en slump, här dukas det upp till ett av Sveriges största kakbord, allt hemlagat och ytterst välsmakande.

Den som varit här en gång kommer tillbaka!

På vägen mot Taxinge stannar vi och äter jullunch på trevliga Vidbynäs Gård i Nykvarn.

 

Preliminärt tidsprogram:
12:00 Avresa från Cityterminalen
13:00 Jullunch
15:00 Taxinge julmarknad
17:15 Hemresa
18:30 Ankomst Cityterminalen

I priset ingår: jullunch, entré samt bussresa med resvärd.