Trosa julmarknad & julbord på Bomans

Följ med oss till Trosa, den genuina skärgårdsstaden som i folkmun kallas "världens ände". Här väntar julmarknad och ett härligt julbord på Bomans Hotell i hamnen.

1195kr

Avgångar

Avresa Hemkomst
2018-12-02 2018-12-02
11:00 17:30
Cityterminalen Cityterminalen

Trosa julmarknad är en traditionsenlig gammaldags marknad med fokus på hemodlade gårdsprodukter, egentillverkade konsthantverk, bruksvaror, saft, sylt, sömnader och snickerier, allt med klass och kvalitet!

Efter att ha strosat runt på julmarknaden en stund väntar julbord på Bomans Hotell. Det doftar jul i varenda vrå på Bomans när de dukar upp sitt uppskattade julbord. Här finns en lång krögartradition och julbordet har alltid stått familjen Boman nära. Flera av julbordsrecepten kommer från nuvarande ägarinnan Kristin Bomans gammelmormor Stinas krog, som hette Bomans Matsalar. Snapsen kryddar de själva enligt Kristins morfar Emil Bomans gamla recept.

Hela familjen Boman har sina rötter i Sörmland och det finns gott om sörmländska inslag på Bomans julbord. Dessutom är Trosa en viltrik trakt så det finns gott om vilt av alla de slag på julbordet. Allt är lagat med kärlek och omtanke av de duktiga kockarna och kallskänkorna. Vi har gott om tid att njuta av alla läckerheter.


Preliminärt tidsprogram:
11:00 Avresa från Cityterminalen
12:00 Trosa julmarknad
14:00 Julbord på Bomans
16:30 Hemresa
17:30 Ankomst Cityterminalen

I priset ingår: julbord samt bussresa med resvärd.
Boka
Cityterminalen Trosa