Tre länders julfirande

Tre länder och tre julmarknader på lika många dagar! Följ med oss på en resa genom Sverige, Danmark och Norge.

4395kr

Avgångar

Avresa Hemkomst
2019-11-29 2019-12-01
08:00 20:30
Cityterminalen Cityterminalen

Med miljoner juleljus förvandlas Liseberg i Göteborg till ett gnistrande vackert vinterlandskap. Här kan du gå på klappjakt bland julmarknadens bodar, få upp värmen i vintervakna karuseller och njuta av den vackra isbaletten. På natten bor vi på Liseberg Hotell Heden en kort promenad från tivolit. Middag äter du på egen hand.

Tidigt följande morgon beger vi oss mot nästa land och nästa julmarknad. I Köpenhamn besöker vi under ett par timmar ett stämningsfullt julpyntat Tivoli. Här hittar du allt som hör julen till! Det är snö på taken och doftar gott av brända mandlar och kanel.

På eftermiddagen kliver vi ombord på båten DFDS Crown of Scandinavia som tar oss till Oslo. Vi sover i bekväma hytter och ett skandinaviskt julbord med den godaste julmaten från tre länder och massor av skaldjur serveras ombord.

Passa på att göra ett besök i spaområdet med pooler, jacuzzi och bastu. Entré löser du på plats. I wellnessområdet kan du boka behandlingar såsom ansiktsmassage, manikyr och pedikyr.

Föredrar du att sitta i baren finns det mycket att välja mellan, oavsett vad dina smaklökar föredrar. Paraplydrinkar, öl från det danska mikrobryggeriet Skands eller exklusiva viner.

Vi anländer till Oslo på morgonen och kliver av båten efter att vi ätit en välsmakande frukostbuffé. I Oslo kan du strosa på Jul i Vinterland på Karl Johan mitt i centrum. Här finns klassiska bodar, vackra julljus och ett stort urval av julaktiviteter. Hemresan påbörjas under tidig eftermiddag.

 

I priset ingår: bussresa med resvärd, del i dubbelrum/hytt med frukost, julbord, en lunch, två fika samt entréer. Enkelrum 600 kr.

Boka