Malena Ernman i Dalhalla - 10-årsjubileum

I nio år har Malena Ernman genomfört storslagna sommarkonserter i det anrika kalkbrottet utanför Rättvik och 2018 blir inget undantag. Följ med oss dit!

4395kr

Avgångar

Avresa Hemkomst
2018-07-07 2018-07-08
10:30 19:00
Cityterminalen Cityterminalen

 

2018 besöker Malena Ernman Dalhalla för tionde året i rad. 10-årsjubileet gästas av Helen Sjöholm, Sarah Dawn Finer och Nils Landgren. De får uppbackning av Svenska Stråkensemblen tillsammans med några av Sveriges främsta musiker som bl a Mats Bergström, Janne Bengtsson och Magnus Lindgren.

Den spektakulära konsertarenan mitt ute i Rättviksskogen fascinerar såväl publik som artister, få konsertplatser kan konkurrera med dess storslagenhet och natur. Platsen upptäcktes som av en slump i början av 1990-talet och idag är Dalhalla en av Europas mäktigaste och vackraste konsertarenor. Våra biljetter finns i sektion D på rad 29-31 och delas ut på plats av reseledaren. Salongen i Dalhalla är brant sluttande med trappor.

Övernattar gör vi på Klockargården i Tällberg, där eftermiddagsfika, en trerätters middag samt nattvickning efter konserten serveras. Rummen är placerade i olika byggnader på gården.

Andra dagen gör vi först ett besök på Hildasholm, belägen vid Siljans strand i Leksand. Hildasholm byggdes av Axel Munthe - läkare, författare med världsrykte och kunglig livmedikus, under åren 1910–1911. Enligt familjetraditionen gav han gården i morgongåva till sin hustru. Egendomen fick efter Hildas död 1967 namnet Hildasholm. Observera att huset inte är handikappanpassat.

Innan hemresan väntar en härlig kryssning på Siljan med båten M/S Gustaf Wasa. Lunch serveras ombord på fartyget, som är K-märkt och har trafikerat Siljan varje sommar sedan 1876.

 

I priset ingår: del i dubbelrum med frukost, två luncher, en trerätters middag, konsertbiljett samt nattvickning. Enkelrumstillägg 400 kr per person.

Boka