Julen är nära - Malena Ernman & Lasse Berghagen

För åttonde året i rad beger sig Malena Ernman ut på sin publik- och kritikerrosade klassiska julturné. Följ med oss och se den!

Avgångar

Förnärvarande finns det inga aktuella avgångar för denna resa.

Årets gästartist är Lasse Berghagen och tillsammans med Mats Bergström, Janne Bengtson och Svenska Stråkensemblen bjuder de på en personlig och stämningsfull helkvällskonsert där klassiska julfavoriter blandas med folkmusik, jazz och opera.

”En julkonsert i världsklass”, ”Det blir inte bättre” och ”Makalöst” är tre exempel ur den eniga hyllningskören i svensk press tidigare år. Att göra bred underhållning med vacker musik har blivit lite av Malenas Ernmans signum och självklart innehåller årets konsert precis som vanligt en hel del överraskningar och skratt!

Våra biljetter finns på parkett, rad 11-17. Konserten börjar kl. 14:00 och är ungefär 2,5 timmar lång, inklusive paus.

Vi ser konserten i Örebro Konserthus och innan vi beger oss dit väntar ett härligt julbord på Karlslunds Herrgård, belägen inte långt från stadskärnan. Herrgården är från början av 1800-talet och byggd i empirisk stil. Vi får avnjuta ett äkta traditionellt julbord i trivsam, julpyntad miljö. Här finns allt som hör julen till, från den omistliga julskinkan, flera sorters sill och dopp i grytan, till grisfötter.

 

Preliminärt tidsprogram
08:30 Avresa från Cityterminalen
11:00 Julbord på Karlslunds Herrgård
14:00 Julkonsert i Örebro konserthus
17:00 Hemresa
19:30 Ankomst Cityterminalen

I priset ingår: julbord inkl. glögg, konsertbiljett samt bussresa med resvärd.
Cityterminalen Örebro