Gruppreseinformation

Vi hjälper er att arrangera gruppresor, oavsett om ni är en stor eller liten förening. Vi erbjuder färdiga resor eller skräddarsyr dem efter era önskemål. Vi sköter alla bokningar hos besöksmålen vilket gör det enkelt och bekvämt för er. I våra priser ingår alltid en av våra erfarna och trevliga reseledares tjänster, så att även du som är gruppreseansvarig inom föreningen ska kunna slappna av och trivas på resan.

Vi kan erbjuda två typer av gruppresor. Det ena alternativet kallar vi ”egen buss” och det lämpar sig för större grupper på 30 personer och uppåt. Här har ni en stor valfrihet i kombination med ett förmånligt pris.  Det andra alternativet kallar vi ”del i buss” och passar grupper som inte blir så många, max 30 personer.

Egen buss

Det här alternativet innebär att ni har en hel buss till förfogande, enbart för er förening. Besöksmål, datum, tider och upphämtningsplats (inom Storstockholm) kan anpassas helt efter era önskemål.

Ni kan välja en färdig resa ur vårt ordinarie reseprogram eller komma med egna förslag och idéer som vi hjälper er att förverkliga. Vi lämnar grupprabatt motsvarande 10 % av resans ordinarie pris och vi debiterar alltid minst 30 personer vid egen buss. Rabatten ges endast till grupper som gör en gemensam bokning och betalning. Namn, adress och telefonnummer till samtliga deltagare i gruppen ska vara Sällskapsresor tillhanda senast 10 dagar innan avresa för att priset ska gälla. I annat fall gäller ordinarie pris.

Observera att det inte går att ändra från egen buss till del i buss i efterhand, eftersom vi då inte har möjlighet att nå ut med resan till våra privatresenärer.

Del i buss

För mindre grupper är del i buss oftast det bästa alternativet. Här bokar ni in er grupp på en av de resor som finns i vårt ordinarie program. Ni har inte möjlighet att påverka resans utformning, datum eller upphämtningsplats, men eftersom vi fyller bussen även med våra privatresenärer så kan ni ändå erbjuda era medlemmar en trevlig utflykt till ett bra pris. Vi tar emot grupper på högst 30 personer för bokning av del i buss.

Har ni ett intressant eget förslag på resa, är ute i mycket god tid och vill ha ”del i buss” kan vi, om resan passar in i vårt övriga planerade utbud, ta in den i vår katalog och erbjuda den till våra privatresenärer.Vi lämnar 5 % grupprabatt på resans ordinarie pris för grupper på minst 15 personer.

Rabatten ges endast till grupper som gör en gemensam bokning och betalning. Namn, adress och telefonnummer till samtliga deltagare i gruppen ska vara Sällskapsresor tillhanda senast 10 dagar innan avresa på dagsresor och 14 dagar innan avresa för flerdagarsresor för att priset ska gälla. I annat fall gäller ordinarie pris.

Övrig information
När ni bokat er resa och vi har fått klartecken från alla aktuella besöksmål får ni en bekräftelse från oss. Senast fyra veckor innan avresedatum gör vi en avstämning av hur det går och hur många resenärer ni har fått ihop. Har ni bokat del i buss gör vi en gemensam bedömning om ni behöver dra ner på eller kanske öka upp antalet bokade platser.

Senast en vecka innan avresa (två veckor för flerdagarsresor) behöver vi en lista på era resenärer med namn, adress, telefonnummer och eventuella önskemål om specialkost. Listan kan mejlas, postas eller faxas till oss. Namnlistan är viktig eftersom vi vill veta vilka som är med ombord på våra resor.

Resan faktureras i efterhand.

Avbokningsinformation
Ibland får man inte ihop så många resenärer som man hade hoppats på och behöver avboka sin gruppresa. Vi tillämpar följande avbokningsregler:

Avbokningsvillkor, dagsresor
Resan kan kostnadsfritt avbokas fram till och med 30 dagar innan avresa eller enligt överenskommelse. Därefter kan justeringar i antalet personer kostnadsfritt göras fram till 10 dagar innan avresa.  Personer som avbokas mellan 10 dagar och 72 timmar före avresa debiteras med 300 kr per person. Personer som avbokas inom 72 timmar före avresa debiteras med fullt pris.

Avbokningsinformation, flerdagarsresor
Resan kan kostnadsfritt avbokas fram till och med 30 dagar innan avresa eller enligt överenskommelse. Personer som avbokas 30-15 dagar före avresa debiteras med 25% av resans pris.  Personer som avbokas mellan 14 och 7 dagar före avresa debiteras med 50% av resans pris. Personer som avbokas senare än 7 dagar före avresa (eller inte avbokas alls) debiteras med fullt pris.

 

Kontakta oss på telefon 08-5646 20 80 eller via e-post till This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .

När ni bokar er gruppresa hos oss är vi med er från start till mål i allt från idéskapande till en väl genomförd och lyckad resa.