Energiterapi med Annette Blom

Annette Blom, energiterapeut och reseledare på Hälsoresan 28-29 oktober bjöd in mig för att jag skulle få prova på en behandling i energiterapi.

Besöket var väldigt intresssant och givande och Annette är en mycket lugn och vänlig människa som man lätt får förtroende för. Hon berättade för mig hur en energiterapibehandling går till. Jag fick först berätta om eventuella symptom, fysiska eller psykiska, som jag ville att hon skulle titta lite närmare på. Sedan fick jag lägga mig på en brits och slappna av till lugn musik medan Annette utförde en healing. Det betydde att hon i tur och ordning lät sina händer vila på mina fötter, knän, höfter, mage, axlar och huvud. På detta sätt skulle kroppens energier hjälpas att flöda jämnt i kroppen.

Det var väldigt rogivande att ligga på britsen och ganska snart somnade jag och snarkade högt, tills Annette väckte mig och berättade att hon var klar. Lite yrvaken tackade jag för mig och kände att jag haft ett mycket behagligt arbetsmöte. Vill du också prova på det här föreslår jag att du snarast bokar in dig på Hälsoresan och väljer energiterapi som behandling.

SällskapsResor genom Sofia